Hatfield Gardens Filling Station

This filling station had to form part of the adjacent office park that was designed in a colonial style. With the overwhelming support from the Local Authority, BP accepted to deviate from their standard filling station design. The canopy design kept to the BP brand, while the office and shop building was designed to blend…

Bridges & Tunnels N12 Reading Interchange

The unique profile of the new tunnels and entrance details to each tunnel was designed by WMS Architects. Special attention was given to the shaped height of the retaining walls between the tunnels to link them visually. The lighting poles and coloured LED lights, manufactured by BEKA lighting, were designed to enhance the space on…

House Mathey Kitchen

The existing kitchen was stripped and replaced with a modern kitchen with ample storage and work surfaces and all new appliances. The coffee machine and microwave was built in to free up counter space. The client’s favourite colour is red, but because all her freestanding appliances and bread bin is red, we decided to keep…

Sasol C3 offices – Secunda

The client developed a need for office space to be used primarily during maintenance operations by the contractors. We were approached by the client to refurbish a disused industrial testing laboratory, with a combination of brick and sheet metal cladded walls, to create office space and meeting rooms to comply with strict thermal and acoustic…

Reception Counters

First impressions with a client are important for any company. The reception desk where clients are first greeted should be fit for purpose and should reflect the corporate identity of the company. The reception counters shown here include: Comair BKS Office WMS Architects Medupi Access Control Building Medupi Office Building Medupi Medical Centre